Як порадувати жінку квітами – символіка букета

букет з 201 троянди у вигляді смайлика фото

Наближається 8 березня – одне з найчуттєвіших та найкрасивіших свят. Цього дня хочеться близьким дорогим жінкам говорити приємні слова й компліменти, дарувати подарунки та квіти. Якщо ви завжди купували букет у найближчому магазині самостійно, спробуйте цього разу підійти до питання вибору подарунка креативно – зробити справжній сюрприз. Для такої нагоди вам знадобиться наш квітковий сервіс. На сайті з безлічі квіткових ідей ви зможете вибрати ТОЙ САМИЙ, котрий буде “личити” коханій жінці, мамі, подрузі, колезі.

Щоб було видно, що ви віднеслися до підготовки ретельно та творчо, пропонуємо вибирати букет, орієнтуючись на символіку кольорів.

  • Блондинкам вибирайте композицію у пастельних тонах: щось ніжне, вишукане, світле. Це можуть бути ніжно-рожеві, бузкові, білі тюльпани або кремові троянди.
  • Для вогняних рудих дам і шатенок переважні яскраво-рожеві, фіолетові квіти з великою кількістю зелені. Зверніть увагу на рожево-бузкові троянди Аква, букети з них виходять особливо ефектні.
  • Брюнеткам флористи радять обирати яскраві квіти! Більш молодим жінкам – пристрасно-червоні, старшим дамам – бордові. Такі кольори чудово підкреслять зовнішність.

Крім зовнішніх даних прекрасної статі під час вибору букета можна також орієнтуватися на символіку чисел. У кожному окремому випадку найдоречнішою буде своя, повна символізму цифра.

  • Одна троянда наголосить на унікальності та неповторності одержувача. Такий букет буквально каже: “Ти моя єдина, особлива”. Букет з однієї квітки також можна піднести подрузі, колезі, близькій людині. Нехай це буде імпортна троянда! Виглядати це буде вишукано та благородно.
  • Три квітки – букет-універсал! Його можна подарувати і близькій людині, і тій, з ким ледве знайомий.
  • П’ять квітів – саме таку кількість вважають за краще дарувати родичам – тітці, бабусі, сестрі.
  • Дев’ять чи одинадцять квітів у букеті говорять уже про міру близькості з жінкою. У такому букеті поєднуються і теплі почуття, і компліменти, і давня дружба.
  • Букет з великої кількості квітів, наприклад, з 51 троянди або 101 квітки – це найвища ступінь кохання, захоплення, вдячності або прихильності. Це подарунок для найближчих та рідних – дівчини, дружини, мами.

Є ще один варіант підбору букета – це температент квітки, що відповідає характеру жінки! Буває і таке визначення. Так, елегантній жінці можна вибрати високі троянди, жіночній – тюльпани, пристрасній натурі презентуйте орхідеї або червоні троянди. Милій романтичній особі піднесіть альстромерії, яскравій кокетці подаруйте гортензії.

Які б квіти ви не вибрали, у будь-якій кількості, головне, щоб букет був подарований з любов’ю та турботою.

жінка з букетом червоних троянд фото